Huoneistoremontit

Huoneistoremontit ja keittiöremontit Helsinki, Espoo sekä Tuusula

Toteutamme koko asunnon käsittäviä huoneistoremontteja sekä luonnollisesti pienempiä remontteja kuten kylpyhuoneremontit sekä keittiöremontit. Huoneiston remontointi vaatii rakentajalta aina erikoisosaamista sekä kokemusta siitä, minkälaisia ratkaisuja eri kohteissa voi suorittaa.

Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen. Mitä haastavampi remontti on kyseessä, sitä tärkeämpää on ammattimainen suunnittelu ja toteutus. Meillä on vuosikymmenten kokemus huoneistoremonteista. Toimimme usein yhteistyössä kiinteistöhallinointiyritysten kanssa toimimalla vuosisopimusurakoitsijana huoneistoremonteissa.

Huoneistoremonteissa tarjoamme:

• Asiantuntevan ja asiakasta kunnioittavan palvelun
• Laadukkaan työn joka kestää aikaa
• Vakavaraisen ja kunnioitetun yrityksen
• Rehellisen ja selkokielisen tarjouksen
• Joustavat aikataulut

Keittiöremontti Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Keittiöremonttia tehtäessä ja vanhoja kiintokalusteita poistettaessa ei voida välttyä yllätyksiltä, sillä kaappien takaa saattaa paljastua mitä luovempia rakenne -ratkaisuja. Vuosia keittiöremontteja tehneinä voimme sanoa nähneemme lähes kaiken.

Palkkamalla ammattilaisen tekemään työt sekä avustamaan suunnittelussa säästät aikaa, rahaa ja hermoja - yleensä useiden viikkojen edestä. Tarjoamme keittiöremontit pääkaupunkiseudulla avaimet käteen periaatteella, jolloin sinun ei tarvitse palkata uutta miestä uuteen työvaiheeseen.